Příčiny a důsledky nezaměstnanosti v ČR v daném regionu se zaměřením na absolventy škol - Štangl, Cyril (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se zabývá příčinami a důsledky nezaměstnanosti v ČR a regionu Pardubice se zaměřením na absolventy škol a mladistvé. Popsána je celková situace na celostátním a regionálním trhu práce. Nechybí regionální teránní šetření provedené mezi nezaměstnanými absolventy škol.
Causes and consequences of unemployment in the Czech republic in given region with a view to school leavers
Keywords: Nezaměstnanost; politika zaměstnanosti; práce; absolventi škol; příčiny; Trh práce; Pardubicko