Společná zemědělská politika EU a Česká republika - Pithart, Pavel (Univerzita Pardubice, 2013)
Tématem diplomové práce je Společná zemědělská politika Evropské Unie a Česká republika. Cílem je výzkum vzniku a vývoje této společné politiky Evropské Unie v kontextu dobových události. Dále též určení jejích dopadů na zemědělství v České republice. Práce je rozdělena do dvou tematických celků a v závěrečné části je obsažena interpretace výsledků vlastního výzkumu.
Common Agriculture Policy of the European Union and Czech Republic
Keywords: společná zemědělská politika; Evropská Unie; Česká republika; zemědělství; common agriculture policy; European Union; Czech Republic; agriculture