Tiskové vlastnosti fluorescenčních barev - Štarková, Petra (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce je zaměřena na studium speciálních vlastností tří denních fluorescenčních a dvou UV fluorescenčních barev.
The Press grafitys of fluorescent inks
Keywords: tiskové barvy; fluorescenční barvy; optické vlastnosti