Práce s teodolitem Th 030, Theo 010 : scénář k natočení výukového filmu - Rieger, Jiří (Univerzita Pardubice, 1996)
V práci se autor snažil vytvořit školní pomůcku, která by pro studenty byla přínosem ve výuce geodézie.
Keywords: pedagogika; scénář k výukovému filmu; teodolit; Th 030; Theo 010; geodézie