Stimulace profesionálních řidičů ve společnosti Šmídl s.r.o. - Hynek, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá problematikou stimulace řidičů profesionálů v dopravní a logistické společnosti Šmídl s.r.o. V rámci jejího zpracování je v první řadě provedena literární rešerše, zejména v oblasti stimulace zaměstnanců. Následně je zhotovena analýza současného stavu stimulace řidičů ve vybrané společnosti pomocí dotazníkového šetření. Na základě výstupů provedené analýzy jsou dále navržena opatření pro zlepšení stimulace profesionálních řidičů. Doporučená opatření mohou sloužit vedení společnosti Šmídl s.r.o. jako podklad pro úpravu stimulačního programu zaměstnanců na pracovní pozici řidič.
Stimulation of professional drivers in the company Šmídl s.r.o.
Keywords: stimulace zaměstnanců; stimulační prostředky; profesionální řidiči; Šmídl s.r.o.; stimulation of employees; stimulants; professional drivers; Šmídl s.r.o.