Efektivní trávení volného času - Vahovská, Hana (Univerzita Pardubice, 2011)
V teoretické části své diplomové práce se zabývám efektivním trávením volného času dětí, jak ovlivňuje volný čas dětí rodina, média a ostatní faktory. Dále se zmiňuji o zařízeních pro trávení volného času. V empirické části se zabývám předcházením nežádoucích projevů chování dětí a efektivním trávením volného času. Věk dětí jsem zvolila na základě ontogeneze, kterou se podrobně zabývám v teorii.
Efective leisure
Keywords: volný čas; prevence; rodina; výchova; socializace; ontogeneze; pubescence; efektivní trávení volného času; děti; leisure time; prevention; family; education; socialization; ontogeny; pubescence; effective spending of leisure time; children