Systém managementu jakosti v obchodní firmě - Kaderková, Nikola (Univerzita Pardubice, 2012)
Předmětem této bakalářské práce je popis systému managementu jakosti ve společnosti P-D Refractories CZ a. s. Teoretická část je zaměřena na vysvětlení pojmu jakost, její historický vývoj a na identifikaci norem ISO. Praktická část se zabývá analýzou řízení jakosti ve společnosti P-D Refractories CZ a. s. včetně závěrečného zhodnocení a návrhů na zlepšení systému.
Quality management system in a commercial company
Keywords: jakosti; systémy managementu jakosti; ISO 9000; P-D Refractories CZ; quality; quality management systems