Informační dálnice v České republice a Evropské unii, analýza možnosti rozvoje - Sobotka, Roman (Univerzita Pardubice, 1999)
Autor analyzuje současný stav informační dálnice v ČR a EU, posuzuje možnosti dalšího vývoje z různých hledisek.
Information highway in the Czech republic and European union, analysis of possibility of progress
Keywords: Informace; Internet; Česká Republika; Evropská Unie; komunikační systémy; Informační technologie