Marketingová studie odbytových možností firmy FRIGERA METALna německém trhu - Hrdlička, Jan (Univerzita Pardubice, 2004)
Marketingová studie firmy, charakteristika firmy. Analýza výrobního programu a analýza prostředí firmy. Marketingová studie odbytových možnosstí na německém trhu.
The Frigera's company marekting study of possibilities sales activity on the german market
Keywords: marketingový průzkum; odbyt; zahraniční trhy; Německo