Analýza trhu s byty - Slunečková, Jitka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá komparativní analýzou trhu s byty, kde zjištěné ukazatele pro oblast bydlení jsou porovnávány s ukazateli zemí Evropské unie.
Analysis of the market with flats
Keywords: trh s byty; bydlení; bytová politika; bydlení vlastnické; bydlení nájemní