Sjednocení technologie natahování lokomotivních obručí - Tříska, Roman (Univerzita Pardubice, 1996)
Cílem práce bylo navržení sjednocené technologie natahování lokomotivních obručí u opravců dvojkolí pro ČD.
Keywords: Doprava; lokomotivy; kolejová vozidla; oprava