Konstrukce výlukového jízdního řádu pro souvislou výluku provozu ve stanici metra Strašnická - Šiková, Jana (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce řeší modelovou situaci souvislé výluky stanice metra Strašnická z důvodu sanačních prací na zhlaví stanice. Součástí práce je návrh výlukového grafikonu vlakové dopravy s vazbou na povrchovou hromadnou dopravu. Zohledněna jsou i dopravní opatření po dobu výluky na území městské části Prahy 10.
The design of the timetable for the continuous traffic closure in metro station Strašnická.
Keywords: linky; grafikon vlakové dopravy; výluka; městská hromadná doprava; Praha; Saatyho metoda; stanice Strašnická; lines; train diagram; traffic closure; urban public transport; Praha; Saathy´s method; station Strašnická