Podnikatelský záměr pro franšízovou provozovnu - Bürgerová, Magdaléna (Univerzita Pardubice, 2020)
Cílem této bakalářské práce je sestavení nového podnikatelského plánu pro podnik s franšízovou licencí, kterým je "Tak trochu jiná točená" zmrzlina. V teoretické části budou definovány náležitosti podnikatelského záměru (titulní strana, exekutivní souhrn, analýza odvětví, popis podniku, výrobní plán, marketingový plán, organizační plán, finanční plán a hodnocení rizik), dále bude popsán a vysvětlen koncept celého franšízingu (definice franšízingu, historie franšízingu, principy fungování franšízingu, druhy franšízingu, výhody a nevýhody franšízingu, franšízing z právního hlediska a franšízing v ČR a ve světě). Praktická část bude zaměřena konkrétně na samotný podnikatelský záměr, ze kterého bylo vyvozeno, zda bude nebo nebude podnikatelský plán realizovatelný.
Business plan for a franchised company
Keywords: franšízing; podnikatelský záměr; podniky; analýza odvětví; marketingový plán; finanční plán; franchising; business plan; companies; analysis of industry; marketing plan; financial plan