Motivace zaměstnanců ve společnosti C.S.CARGO, a.s. - Antonová, Barbora (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zaměřuje na oblast motivace ve společnost C.S.CARGO, a.s. Zabývá se teoretickým vymezením motivace, dále jsou zde navrhovány postupy na zlepšení motivace pracovníků společnosti, které jsou následně vyhodnoceny.
Motivation of employees in the company C.S.Cargo, a.s.
Keywords: motivace; stimulace; zaměstnanci; benefity; hodnocení; motivation; stimulation; employees; benefits; evaluation