Motivace studentů ke studiu oboru všeobecná sestra na Fakultě zdravotnických studií Univerzity Pardubice - Kubiasová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2019)
Práce se zabývá motivací studentů ke studiu oboru všeobecná sestra prezenční a kombinované formy studia na Fakultě zdravotnických studií Univerzity Pardubice. Práce je rozdělena na teoretickou a průzkumnou část. Teoretická část je zaměřena na popis motivace studentů ke studiu a přehled současného vzdělávání sester, které je v dnešní době nabízeno. Následně je zde i popisována náplň práce sestry. Průzkumná část je založena na kvantitativním průzkumu, který je zpracován pomocí dotazníků, určených pro studenty prvního ročníku oboru všeobecná sestra.
Student Motivation towards Learning General Nurse branch at the Faculty of Health Studies at the University of Pardubice.
Keywords: motivace; motivační hodnoty; vzdělávání; všeobecná sestra; ošetřovatelství; potřeby.; motivation; motivational values; education; nursing; general nursing; needs.