Rozbor hospodaření podniku BETA, s.r.o. - Jakl, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce se zabývá podrobnou analýzou společnosti s ručením omezeným. Hlavním cílem je zjistit přičiny recese a definovat nápravná opatření k dosažení žádoucího stavu.
Business report of company BETA, s.r.o.
Keywords: podnikové hospodaření; ekonomická analýza; Finanční analýza; analýza hospodaření; Společnost s ručením omezeným; efektivita