Možnosti pojistné ochrany podniku - Řeháčková, Andrea (Univerzita Pardubice, 2022)
Předmětem diplomové práce je analýza možnosti využití různých druhů pojistné ochrany podnikatelské činnosti. Teoretická část práce je zaměřená na základní pojmy v oblasti pojistné ochrany podniku a druhy pojištění. Tyto druhy jsou analyzované v praktické části.
Possibilities of insurance protection of the company
Keywords: analýza pojistných produktů; hodnotící model; optimalizace pojistné ochrany; pojistné produkty; pojištění; rizika; analysis of insurance products; scoring model; optimization of insurance protection; insurance products; insurance; risks