Obchodní politika mateřských a dceřiných bank - Nohejlová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou a komparací obchodní politiky mateřské KBC Group NV a dceřiné Československé obchodní banky. Teoretická část je zaměřena na postavení banky v tržní ekonomice, bankovní soustavu, základní produkty bank, transformaci a privatizaci bank v České republice. Praktická část porovnává bankovní produkty KBC Bank a ČSOB a od nich odvozené bankovní poplatky.
Trade Policy of Parent and Subsidiary Banks
Keywords: banky; bankovní systém; bankovní produkty; privatizace bank; běžné účty; platební karty; úvěry na bydlení; banks; banking system; banking products; bank privatization; current accounts; credit/debit cards; home loans