Demografická situace v Pardubickém kraji a její odraz v sociálně ekonomickém rozvoji regionu - Rayman, Jan (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce se zabývá dosavadní demografickou situací v Pardubickém kraji, jejím budoucím vývojem a jejími sociálně ekonomickými dopady.
The demografic situation in Pardubice county and its reflection in the social and economic development of the region
Keywords: demografie; demografický vývoj; Pardubický kraj