Občan a EU - Vaňharová, Jana (Univerzita Pardubice, 2001)
Autorka se v práci zabývá charakteristikou trhu práce v Evropské unii a České republice. Zaměřuje se na jednu ze základních priorit EU - boj s nezaměstnaností.
The Citizen and EU
Keywords: Evropská Unie; politika zaměstnanosti; Nezaměstnanost; Trh práce; Česko