Praktická aplikace regionální politiky v ČR(na příkladu města Lázně Bělohrad) - Šubrtová, Martina (Univerzita Pardubice, 2007)
Bakalářská práce je zaměřena na praktickou aplikaci regionální politiky ČR (na příkladu města Lázně Bělohrad). Cílem práce je zjistit, jaký má pro město význam ekonomický, územní a strategický plán, zda-li je pro město jejich existence nutná, nebo zda-li nebude mít absence jednoho z nich vliv na řízení města. První část práce vymezuje jednotlivé plány ve městě a jejich vzájemné vazby. Druhá část práce se zaměřuje na stávající plány ve městě Lázně Bělohrad a jejich vzájemné vazby. Závěrečná část bakalářské práce hodnotí současnou situaci a navrhuje její optimalizaci.
Practical aplication of regional policy in CR (on example of Lázně Bělohrad)
Keywords: plány; plánování; rozpočty; Lázeňství; investiční akce