Dopad finanční krize na sklářský podnik - Vránková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato práce je určena jako stručný podklad k pochopení vzniku finančních krizí, jejich příčin a dopadů, jak pro laické čtenáře, tak i pro osoby vzdělávající se ekonomice či ekonomii. Popisuje faktory z teoretického hlediska, tedy z pohledu ekonomie, a rovněž uvádí i praktické příklady u sklářských podniků, na které je práce zaměřena. Rozsah odpovídá náročnosti tohoto vyčerpávajícího tématu.
Impact of the financial crisis on the glass company
Keywords: krize; úpadek; příčiny; důsledky; crisis; decline; causes; impacts