Využití alternativních paliv ve společnosti Psota Transport s.r.o. - Teplý, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2017)
Práce se zaměřuje na otázku využití alternativních paliv ve společnosti Psota Transport s.r.o., která se specializuje na dálkovou silniční dopravu. Práce předkládá výpočty, na jejichž podkladě je stanoveno optimální řešení pro uvedenou společnost. Provádí též ekonomické zhodnocení navrhovaného využití alternativních paliv.
The Utilization of Alternative Fuels in the company Psota Transport
Keywords: alternativní paliva; nákladní doprava; úspory; náklady; LPG; diesel gas; alternative fuel; haulage; savings; costs; LPG; diesel gas