Opravné prostředky ve správním řízení - Zezulka, Radek (Univerzita Pardubice, 2008)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu opravných prostředků ve správním řízení. V úvodu se práce zabývá základními charakteristikami opravných prostředků. V další části práce je provedeno shrnutí historického vývoje úpravy opravných prostředků. V následujících kapitolách je proveden podrobný rozbor konkrétních opravných prostředků ve správním řízení.
Remedial measures in administrative procedure
Keywords: správní řízení; opravné prostředky; odvolání; rozklad; obnova; přezkumná řízení; administrative procedures; remedial measures; an appeal; remonstrance; restoration; review procedures