Úloha veřejných financí v železniční dopravě - Sedlář, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce se zabývá některými aspekty problematiky veřejných financí v železniční dopravě. Zaměřuje se na financování Českých drah v procesu transformace včetně legislativních úprav pro finanční intervence státu.
Keywords: železniční doprava; veřejné finance