Smysl symbolu kruhu v životě člověka - Rýdl, Karel (My University, 2023)
Krátká úvaha o vývoji symboliky kruhu v lidské civilizaci do současnosti.
Signification of the circle´s symbol in the life of the human body
Keywords: kruh; symboly; nekonečno; pravidelnost; stejnoměrnost; Circle; symbols; infinity; regularity; evenness