Rodičovství očima dnešních mladých lidí - Kuželová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2019)
Tématem této bakalářské práce je rodičovství z pohledu dnešních mladých lidí. Obsahem práce je teoretická část, která vymezuje hlavní pojmy týkající se rodiny a rodičovství a dále se věnuje aktuální problematice rodinného soužití. Další část práce obsahuje výzkum, jehož nástrojem je dotazníkové šetření. Cílem výzkumu je zjistit plány mladých lidí (věková kategorie 20 - 30 let) ohledně rodičovství.
Parenting by today's young people
Keywords: rodina; rodičovství; mladá dospělost; family; parenthood; young adults