Die deutsch-tschechischen Probleme in Sušice (Schüttenhofen) während des Protektorats - Friedová, Edita (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se na základě výpovědi svědka a dostupných pramenů zabývá každodenním životem a událostmi ve měste Sušice v průběhu druhé světové války.
Česko-německé problémy v Sušici za okupace
Keywords: Sušice; 2. světová válka; okupace; odboj