Čtyřnápravový osobní vůz pro regionální provoz - Konopík, Jan (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá koncepcí moderního čtyřnápravového osobního vozu pro regionální provoz. Dále je v ní řešena problematika vypružení vozu, problematika návrhu brzdy vozu a je provedena analýza spolupráce brzdy a vypružení vozu.
Four-axle private car for regional operations
Keywords: osobní vozy; regionální doprava; návrhy; konstrukce; vypružení vozidel; Brzdy