Komparace vybraných produktů v rámci banky - Kaufmannová, Jana (Univerzita Pardubice, 2006)
Cílem práce je porovnání bankovních produktů pro fyzické osoby v rámci jedné banky. Vyzdvižení pozitivních i negativních stránek daných produktů.
Comparison of the Chosen Products in Terms of a Bank
Keywords: banka; bankovní produkty; Analýza; komparace; bank; bank products; Analysis; comparison