Informační systém pro správu zakázek - Salfický, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2014)
Obsahem této práce je vytvoření vnitropodnikového webového informačního systému pro správu a vedení zakázek. Systém dále zaměstnancům poskytuje informace o tom, na jakých úkolech mají v daný čas pracovat. V teoretické části této práce jsou popsány základní pojmy a popis ostatních podobných aplikací, které jsou poté porovnány. V praktické části se poté nachází informace a popis zhotovení aplikace samotné.
Information management system for procurement
Keywords: informační systémy; správa zakázek; information systems; order management; C#; MVC; MS SQL