Rizika v podniku - Václav Ježek - TRUHLÁŘSTVÍ - Ježek, Václav (Univerzita Pardubice, 2012)
V úvodní části je bakalářská práce zaměřena na teoretická rizika, jimž obecně podniky v ČR čelí, nebo by čelit mohly. Jsou zde uvedeny i informace jak se tato rizika měří a jak podniky tato rizika vnímají, co preferují. Druhá část je praktická. Jsou v ní obsaženy informace o podniku Václav Ježek - TRUHLÁŘSTVÍ. Je zaměřena na rizika spojená s běžným provozem tohoto podniku a se způsobem, jakým se podnik s těmito riziky vypořádává.
Risks in the company - Václav Ježek - TRUHLÁŘSTVÍ
Keywords: podnik; riziko; truhlářství; Jílovice; company; risk; joinery