Aplikace pro oceňování motorových vozidel - Kapeš, David (Univerzita Pardubice, 2024)
Práce je zaměřena na vytvoření softwarové aplikace pro oceňování motorových vozidel v souladu se Znaleckým standardem. Cílem je vytvoření aplikace, která umožní uživateli podle zadaných specifikací vozidla zhotovit jeho časovou a tržní hodnotu. Projekt využívá programovací jazyk C# a framework Entity Framework pro implementaci dynamických výpočtů a uživatelsky přívětivého rozhraní. Projekt kombinuje teoretické poznatky o oceňování s praktickou realizací a umožňuje export výsledků do formátu .docx
Motor Vehicle Valuation Application
Keywords: ocenění vozidel; softwarová aplikace; Znalecký standard; C#; Entity Framework; dynamické výpočty; uživatelské rozhraní; tržní hodnota; vehicle valuation; software application; Expertise standard; C#; Entity Framework; dynamic calculations; user interface; market value