Tvorba informačního systému "pracovní portál" - Drtílek, Radim (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce je zaměřena na vývoj informačního systému typu "pracovní portál". V úvodu se práce zabývá průzkumem a vytipováním trhu. Dále jsou navrženy funkce systému a požadavky na něj. Je navržena struktura MySQL databáze a vytvořen design uživatelského rozhraní v jazyce HTML a kaskádových stylech CSS. Popisuje způsob implementace klíčových funkcí systému a použité progamovací techniky v jazycích PHP, HTML a JAVASCRIPT.
Creation of an information system "recruitment portal"
Keywords: Informační systémy; portály; programovací prostředky