Náklady na jakost v provozu Rajský plyn v MCHZ, a.s. Ostrava - Martínková, Marie (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá stanovením nákladů spojených s jakostí, vznikajících při výrobě rajského plynu, v MCHZ a.s. Ostrava.
Quality costs in operation of dental gas in MCHZ a.s. Ostrava
Keywords: Jakost; náklady na jakost; ISO 9000; rajský plyn; MCHZ a.s. Ostrava