Online reklama a její vnímání českými spotřebiteli - Konířová, Natálie (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce se zabývá online reklamou, se zaměřením na firmu Roth Czech s.r.o., která se specializuje na sprchové kouty a vany. V úvodní části práce se věnuje definici klíčových pojmů v oblasti online reklamy. Dále je provedena komparace dat z dotazníkového šetření a dat zanalytických nástrojů, na jejichž základě jsou vytvořena doporučení na optimalizaci reklamních účtů.
Online advertising and its perception by Czech consumers
Keywords: digitální marketing; marketing; online marketing; online reklama; reklama; advertising; digital marketing; marketing; online advertising; online marketing