Formování osobnosti studenta - Ehlová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2005)
Vývoj osobnosti studenta. Širší společenské prostředí (rodina, malé sociální skupiny, působení výchovy, osobní aktivita).
Keywords: osobnost; osobnostní rozvoj; prostředí; sociální skupiny; dědičnost; rodina