Úloha reklamní agentury - Havlisová, Radka (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka v práci pojednává o vztahu mezi reklamní agenturou a jejími zákazníky. Podrobně popisuje strukturu reklamní společnosti. Zvláštní pozornost věnuje problematice výběru vhodného druhu média pro daný druh výrobku.
The Importance of media agency
Keywords: Reklama; reklamní agentura; Média; reklamní prostředky