Investiční možnosti na realitním trhu - Coubalová, Simona (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu reálných a finančních investičních možností, které jsou nabízeny profesionálním i neprofesionálním investorům na realitním trhu v České republice. Cílem práce je zhodnotit tyto možnosti v různých časových intervalech a následně určit, která z možností dosahuje nejlepších výsledků. K hodnocení investic slouží použité modelové příklady, jejíž výsledků bylo použito i pro vlastní doporučení pro investory.
Possibillities of investing on real estate market
Keywords: investice; reálné a finanční investiční možnosti; realitní trh; investiční doporučení; investment; real and financial possibilities; real estate market; investment recommendation