Metody rozhodování v podniku - Opatová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá problematikou metod rozhodování v podniku. Teoretická část popisuje strukturu rozhodovacího procesu, jednotlivé metody rozhodování včetně způsobu jejich aplikace. V části praktické je popsán způsob řešení rozhodovacího problému v konkrétním podniku, jeho analýza a návrh nové metodiky rozhodování.
Decision making methods in the company
Keywords: Rozhodování; rozhodovací procesy; teorie rozhodování; vícekriteriální rozhodování