Obnova vozového parku ve vybrané společnosti - Máša, Daniel (Univerzita Pardubice, 2021)
Tato práce se zabývá obnovou vozového parku ve vybrané společnosti a s tím související problematikou. Cílem je návrh obnovy vozového parku vybrané společnosti a následné zhodnocení navrhovaného řešení. To vše s ohledem na potřeby společnosti i na její image. Práce se dělí do tří základních částí. První část je teoretická, zobecňující danou problematiku, následuje analytická část, rozebírající stav v konkrétní společnosti a poslední se věnuje výsledným návrhům a jejich zhodnocení.
Fleet renewal in a selected company
Keywords: vozový park; náklady na provoz; možnosti financování; metody obnovy parku; fleet; operational costs; funding options; fleet renewal methods