ŘÍZENÍ A OVLÁDÁNÍ CHYTRÉHO DOMU POMOCÍ PROGRAMOVATELNÉHO LOGICKÉHO AUTOMATU - Jech, Filip (Univerzita Pardubice, 2018)
Výsledek této práce bude aplikace, která slouží k dálkovému ovládání a řízení rodinného domu z web rozhraní od firmy TECO. V práci je řešeno logické ovládání garážových vrat, regulace všech pokojových teplot se zaznamenáváním hodnot, ovládání světel v místnosti, ovládání vstupní brány pro vjezd vozidel, ovládaní venkovního nočního osvětlení v závislosti na východu a západu slunce a sepnutí kamery na pohybové čidlo.
SMART HOUSE CONTROL USING PROGRAMMABLE LOGIC CONTROLLER
Keywords: inteligentní domy; Teco; PLC automat; RFox; SmartHouses; PLC automatic; RFox; Teco