Tvorba podnikatelského plánu - Pospíšilová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2021)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření podnikatelského plánu začínajícího podniku a zhodnotit reálnost jeho provedení. Práce se dělí na dvě části, teoretickou a na ní navazující praktickou část. Teoretická část je zaměřena na definování vybraných pojmů z managementu a charakteristiku podnikatelského plánu. Praktická část obsahuje konkrétní podnikatelský plán v oblasti agroturistiky a také řeší, zda a za jakých podmínek je reálné jeho provedení.
Business plan creation
Keywords: podnikatelský plán; agroturistika; podnikatelé; podnikání fyzických osob; ubytovací služby; chov hospodářských zvířat; ustájení koní; business plan; agrotourism; entrepreneur; business of natural persons; accommodation services; livestock breading; horses stabling