Komplexní restaurátorský zásah (Postila katolická, 1722) - Lettrichová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se věnuje typologickému popisu, poškození, návrhu na restaurování a samotnému restaurátorskému zásahu u knihy Postila katolická z počátku 18. století. Součástí práce je velmi rozsáhlá fotodokumentace a textové přílohy.
Keywords: restaurátorské dokumentace; restaurování; knižní vazby; Typologie; papír; useň