Komparace přístupů k řízení lidských zdrojů ve vybraných organizacích - Holomková, Denisa (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce se věnuje komparací přístupů k řízení lidských zdrojů ve dvou vybraných organizacích. První část práce obsahuje základní pojmy týkající se podniku a jeho řízení, managementu a jeho historií, manažerskými funkcemi a jednotlivými činnostmi řízení lidských zdrojů. Další část obsahuje provedenou analýzu řízení lidských zdrojů ve dvou vybraných organizací a jejich následnou komparaci. Závěr práce dále obsahuje návrhy a doporučení pro jednotlivé organizace.
Comparison of approaches to human resource management in selected organizations
Keywords: management; řízení lidských zdrojů; podniky; zaměstnanci; manažeři; management; human resources management; company; employees; managers