Nelineární vysokoúčinná kapalinová chromatografie - Škavrada, Michal (Univerzita Pardubice, 2003)
Autor v práci studuje chromatografické chování vybraných látek za podmínek lineární a nelineární chromatografie.
Nonlinear high-performance liquid chromatography
Keywords: kapalinová chromatografie; nelineární soustavy; adsorpční izotermy; benzofenon; kumarin; eluční profily