Management úvěrových rizik bank - Pytlíková, Martina (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce popisuje úvěrové riziko, úvěrový postup u komerčních bank, bankovní úvěry a jejich rizikovost a formy omezení úvěrového rizika.
Management of the bank's credit risks
Keywords: Bankovnictví; úvěry; úvěrová analýza; úvěrové riziko