Programování task systému: Obsluţné systémy - Tvrdý, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2016)
Tato práce je dílčí částí implementace komplexního task systému. Práce je zaměřena na tvorbu dokumentace specifikace požadavků, uživatelské dokumentace, vizualizace dat z task systému a testování aplikace.
Programming of a task system: Service systems
Keywords: informační systém; Javascript; canvas; testování softwaru; dokumentace specifikace poţadavků; HTML 5; SVG; Google Chart API; information system; Javascript; canvas; testing software; Software Requirements Specifications; HTML 5; SVG; Google Chart API