Optimalizace nákupu dopravních prostředků pro firmu TQM a. s. - Khin, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce zpracovává návrhy možných variant financování nákupu, srovnání jednotlivých variant pomocí čisté výhody leasingu a výběr optimální varianty.
The purchase optimalisation of means of transport for TQM a. s. company
Keywords: Optimalizace; Nákup; financování; dopravní prostředky; leasing; úvěry