Možnosti využití nástrojů internetového marketingu ve vybrané společnosti. - Hubálek, Pavel (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce je věnována základním pojmům marketingu a využití moderních internetových nástrojů. Následně je představeno využití online marketingu na příkladu vybrané společnosti, jeho zhodnocení a návrhy pro možná zlepšení.
Possibilities of using internet marketing tools in selected company.
Keywords: marketing; online marketing; SEO; PPC; sociální sítě; marketingové nástroje; Pivovar Nymburk; marketing; online marketing; SEO; PPC; social networks; marketing tools; Pivovar Nymburk